Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-04@22:11:56 GMT

توقف شرکت‌های بیمه در ایستگاه اسنپ!

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۹۳۵۵۸

توقف شرکت‌های بیمه در ایستگاه اسنپ!

صراط: بیمه‌‌‌‌‌‌‌ها عناصر جدایی‌ناپذیر روزگار ما هستند و هر یک از ما با توجه به زندگی و کسب و کار خود به یک یا چند نوع از آنها نیازمندیم. بیمه‌‌‌‌‌‌‌های شخص‌ثالث و بدنه برای وسایل نقلیه، بیمه‌‌‌‌‌‌‌های آتش‌سوزی و حوادث و مسئولیت برای جبران اتفاقات پیش بینی نشده در محل زندگی و کار و بیمه‌‌‌‌‌‌‌های درمان و عمر برای تضمین آسایش و آرامش در زندگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار نیاز فراوان مردم به خرید انواع بیمه‌ها، تعداد شرکت‌‌‌‌‌‌‌های بیمه نیز گسترش فراوانی یافته است و هرکدام شرایط و نرخ‌‌‌‌‌‌‌های مخصوص به خود را ارائه‌‌‌‌‌‌‌ می‌دهند و همین امر موجب‌‌‌‌‌‌‌ می‌شود وقتی یک شهروند عادی برای خرید هریک از بیمه‌‌‌‌‌‌‌ها اقدام کند، پیش از هر چیز با یک سوال بزرگ مواجه شود: «ازکی بخریم؟»

تا پیش از این، پاسخ به این سوال تنها با مراجعه به تمام شرکت‌‌‌‌‌‌‌های بیمه و بررسی مشخصات و نرخ‌‌‌‌‌‌‌های هرکدام امکان پذیر بود. پاسخی که با تمام دوندگی‌‌‌‌‌‌‌ها و اتلاف وقت هایش همچنان قابل اعتماد نبود؛ چرا که هر شرکتی ادعای بهترین بودن داشت و علاوه بر آن اطلاع از شرایط خسارت‌دهی و کیفیت عملکرد شعبات پرداخت خسارت تنها با تجربه‌‌ی مشابه امکان پذیر‌‌‌‌‌‌‌ می‌شد. اما به تازگی شرکت استارت‌آپی «ازکیـ» روش بی‌نظیری برای برطرف کردن این مشکل و جلوگیری از سرگردانی و اتلاف وقت خریداران بیمه پیدا کرده است. روشی که با کنار هم قرار دادن شرکت‌‌‌‌‌‌‌های بیمه و فراهم نمودن امکان مقایسه و خرید آنلاین آنها، مثل سایر فعالیت‌‌‌‌‌‌‌های استارت‌آپی بیش از هر چیز به نفع وقت و هزینه‌‌ی مصرف‌کنندگان اصلی یا همان خریداران تمام خواهد شد.

شرکت‌‌‌‌‌‌‌های استارت‌آپی با سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌‌‌‌‌‌‌های نو و کاربردی شکل‌‌‌‌‌‌‌ می‌گیرند. ایده هایی که از دل بازارهای سنتی بیرون‌‌‌‌‌‌‌ می‌‌آیند، آنها را پالایش‌‌‌‌‌‌‌ می‌کنند و در نهایت با در نظر گرفتن صرفه مشتریان و منفعت آنها، رونق جدیدی به هر کسب و کاری‌‌‌‌‌‌‌ می‌بخشند.

برای مثال بد نیست نگاهی به استارت‌آپ «اسنپ» بیندازید. اسنپ ایده‌‌ی ساده‌ای داشت؛ افزایش سرعت و کاهش قیمت. همین ایده‌‌ی ساده مسافربر‌‌‌‌‌‌‌های سطح شهر را در یک سیستم متمرکز کرد و با افزایش کارایی و ایجاد بازار تازه، هم سرعت را بالا برد و هم هزینه هر سفر را کاهش داد. به عبارت ساده‌تر هم مشتری‌‌‌‌‌‌‌های مستقیمی به مسافربرها داد و هم هزینه را برای مسافران کم کرد. «دیجیـ کالا» نیز با تعریف یک سیستم یکپارچه فروش محصول بازار تازه و موفقی به وجود آورد که هم رضایت تولیدکنندگان و رونق کسب و کار آنها را به همراه داشت و هم خرید را برای مشتریان آسان و ارزان‌تر نمود.

حالا «ازکیـ» نیز با سرمایه گذاری بر روی یک ایده‌‌ی ساده و هوشمندانه شکل گرفته و به جمع این شرکت‌‌‌‌‌‌‌ها پیوسته است. شرکتی که به اصطلاح «اسنپ بیمه‌ها» خواهد شد و بیش از هر چیز به نفع جیب مردم خواهد بود. و البته از این طریق رونق مطلوبی به بازار شرکت‌‌‌‌‌‌‌های بیمه تزریق خواهد کرد.

 

نکته‌‌‌‌‌‌ی قابل توجه، استقبال شرکت‌‌‌های سنتی بیمه از ایده‌‌‌‌‌‌ی جدید فروش اینترنتی بیمه و همکاری این شرکت‌‌‌‌ها با این کسب و کار تازه است. شرکت‌‌‌های بیمه‌‌‌‌‌ای به سامانه «ازکیـ» نه به چشم یک رقیب، بلکه به چشم یک توسعه دهنده‌‌‌‌‌‌ی خلاق بازار نگاه‌‌‌‌ می‌کنند؛ و به خوبی‌‌‌‌ می‌دانند شرکت‌‌‌‌هایی مثل ازکیـ با وجود این که بیشترین سود را به مردم و خریداران بیمه‌‌‌‌ می‌رسانند، بازار آنها را نیز رونق قابل توجهی خواهند بخشید.

وب­سایت ازکی (azki.com) در ردیف سایت­های مقایسه­ای و به اصطلاح Online Aggregator ها قرار می­گیرد، و همانند اسنپ، دیجی کالا و … که در کسب و کارهای خود تحول بزرگی ایجاد کردند، تغییرات عمده­ای در صنعت بیمه بوجود خواهد آورد.

یاشار ژاله دوست، عضو هیئت مدیره و مدیر عامل ازکیـ با بیان این مطلب که بهبود کیفیت محصول یا خدمات و کاهش قیمت آنها، می­تواند موجب تحولات بزرگی در هر صنعتی گردد؛ تاکید کرد این امر همیشه به نفع کاربران و مشتریان خواهد بود.

وب سایت «ازکیـ» به انتخاب سخت متقاضیان بیمه کمک‌‌‌‌‌‌‌ می‌نماید و به آنها‌‌‌‌‌‌‌ می‌گوید «ازکیـ بیمه بخرند» و با این روش در کنار فراهم نمودن فضای رقابتی‌‌‌‌‌‌‌ میان شرکت‌‌‌‌‌‌‌های بیمه، مسیر ساده، سریع و کم هزینه‌ای پیش روی خریداران بیمه‌‌‌‌‌‌‌ می‌گذارد و آنها را از سردرگمی‌‌‌‌‌‌‌ میان شرکت‌‌‌‌‌‌‌ها نجات‌‌‌‌‌‌‌ می‌دهد.

از این به بعد اگر قصد خرید بیمه را داشتید،‌‌‌‌‌‌‌ می‌توانید با کامپیوتر یا گوشی خود وارد وب‌سایت AZKI.COM بشوید و با چند کلیک ساده هرچه از مشخصات و نرخ شرکت‌‌‌‌‌‌‌های بیمه بخواهید را یک جا و در کنار هم ببینید و ارزیابی کنید. ازکیـ به شما کمک‌‌‌‌‌‌‌ می‌کند تا بدون هیچ زحمتی تفاوت قیمت‌ها، کیفیت خدمات، سرعت پاسخگویی، نحوه خسارت دهی و سایر پارامتر‌‌‌‌‌‌‌های شرکت‌‌‌‌‌‌‌های بیمه را با یکدیگر مقایسه نموده و نظرات و تجربیات خریداران قبلی هر شرکت را نیز مشاهده کنید. و در نهایت بهترین و مناسب‌ترین بیمه را انتخاب نمایید.

«ازکیـ» با مقایسه‌ای بی‌طرفانه و بدون غرض‌ورزی، بهترین بیمه را در کمترین زمان و مناسب‌ترین قیمت به شما معرفی‌‌‌‌‌‌‌ می‌کند و در تمام مراحل خرید، پشتیبانی آنلاین کارشناسان خود را برای شما فراهم خواهد کرد از لحظه‌‌ی سفارش بیمه، تا لحظه‌‌ی تحویل بیمه‌نامه درب منزل یا محل کار شما.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۳۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند

ایتنا - بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.
کاربران بزرگسال تیک‌تاک در ایالات متحده به طور متوسط ۵۴ دقیقه در روز را در این برنامه صرف می‌کنند که بیشتر از زمان صرف شده در اینستاگرام، اسنپ چت و یوتیوب است.

اگر تیک‌تاک مسدود شود، این پلتفرم‌ها به همراه سایر شبکه‌های اجتماعی، فرصت مناسبی برای جذب مخاطب بیشتر خواهند داشت.

بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.

اما هیچ‌کس نمی‌داند که کاربران، به‌ویژه جوانانی که ارزش اصلی تیک‌تاک را نشان می‌دهند، آیا به اینستاگرام منتقل خواهند شد یا برنامه‌های جدیدتر توجه آنها را جلب خواهند کرد؟

در اینجا نگاهی به برخی از جایگزین‌های قابل توجه تیک‌تاک داریم:
  اینستاگرام
متا ید طولایی در تکرار خدمات رقابتی با درجات مختلف موفقیت دارد.
در این زمینه، ویژگی «استوری» اینستاگرام که به افراد امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدیوهایی را که در عرض 24 ساعت منقضی می‌شوند به اشتراک بگذارند، مشابه اسنپ چت است.

متا همچنین در سال 2018 یک اپ مشابه تیک‌تاک Knockoff به نام Lasso راه‌اندازی کرد، اما در سال 2020 آن را تعطیل کرد.

سپس اینستاگرام Reels را راه‌اندازی کرد، یک فید شبیه به تیک‌تاک از ویدیوهای کوتاهی که کاربران می‌توانند ایجاد کنند یا در آن اسکرول کنند.

آمارها ثابت می‌کنند که اینستاگرام  بسیار محبوب است، اما آیا می‌تواند جایگزین تیک‌تاک شود؟

در حالی که بسیاری از تولیدکندگان محتوا در هر دو پلتفرم پست می‌گذارند، برخی کارشناسان می‌گویند بعید است که کاربران جوان‌تر به سرویس دیگری که توسط والدینشان محبوب شده است مهاجرت کنند. توانایی تیک‌تاک در ارائه محتوای سرگرمی در دنیای رسانه‌های اجتماعی بی‌نظیر است.
    یوتیوب
در حالی که تیک‌تاک بیشتر مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد، یوتیوب همچنان بر توجه نوجوانان آمریکایی بین 13 تا 17 سال تاکید دارد.

در سال 2020، اندکی پس از اینکه هند تیک‌تاک را ممنوع کرد، گوگل سرویس YouTube Shorts را راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا مانند تیک‌تاک، ساعت‌ها ویدیوهای کوتاه را تماشا کنند.

مانند Reels، بسیاری از ویدیوهای وایرال شده، در اصل از تیک‌تاک یا از سازندگان محتوا هستند که در چندین پلتفرم مختلف به اشتراک می‌گذارند.

با این حال، یوتیوب هنوز به خاطر ویدیوهای با فرمت طولانی‌تر شناخته می‌شود، بنابراین ممکن است تنوعی که کاربران تیک‌تاک به دنبال آن هستند را نداشته باشد.
  اسنپ‌چت
اسنپ‌چت در سال 2011 راه‌اندازی شد. از آن زمان اگرچه افراد مسن کمتر وارد اسنپ چت شده‌اند، اما همچنان در بین نوجوانان و جوانان بسیار محبوب است. علاوه بر ویژگی ناپدید شدن ویدیو، این شرکت «اسنپ چت Spotlight» را در سال 2020 راه‌اندازی کرد، همان سالی که هند تیک‌تاک را ممنوع کرد.

این ویژگی با ضربه زدن روی نماد مثلث کناری در پایین صفحه قابل دسترسی است و طبق گفته اسنپ‌چت، بدون توجه به اینکه چه کسی آنها را ساخته است، خنده دارترین عکس‌ها را وایرال می‌کند.

    پلتفرم‌های دیگر
استارت‌آپ‌های جدیدتر مانند Triller جایگزین‌های بالقوه‌ای با ویژگی‌های محبوب تیک‌تاک ارائه می‌کنند.

Triller که توسط یک شرکت مستقر در هنگ کنگ خریداری شده است، به دلیل موزیک ویدیوهای خود بسیار محبوب است و سعی کرده است کاربران تیک‌تاک را به پلتفرم خود جذب کند.

اما پایگاه کاربری آن با رقبای خود بسیار متفاوت است و به نظر می‌رسد که محتوای متنوع کمتری ارائه می‌دهد.

Zigazoo شبکه اجتماعی محبوب کودکان است. از آنجایی که سازندگان Zigazoo  با در نظر گرفتن علایق بچه‌ها ایجاد شده‌اند، همانطور که انتظار می‌رود محتوا مناسب کودکان است و برای استفاده با والدین در نظر گرفته شده است.

اما از آنجایی که ممنوعیت تیک‌تاک هنوز نامشخص است، احتمالاً رقبای جدید و بهتری در ماه‌ها و سال‌های آینده ظاهر خواهند شد و مالک تیک‌تاک، بایت‌دنس، گزینه‌های قانونی خود را برای ادامه فعالیت این برنامه در ایالات متحده اعمال می‌کند.

در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، کاربران ممکن است آن ۵۴ دقیقه اضافی را هدیه‌ای برای گذراندن زمان دور از شبکه‌های اجتماعی و گوشی هوشمند، با دوستان و خانواده یا ورزش در نظر بگیرند!

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • (ویدئو) طرح آتش‌بس مصر؛ توقف جنگ یا خرید زمان برای اسرائیل؟
  • ویدیو/ طرح آتش‌بس مصر؛ توقف جنگ یا خرید زمان برای اسرائیل؟
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد