Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله فارس پلاس؛ مینا فرقانی: وقتی دغدغه کارآفرینی داشته باشید، قطعا به دنبال بانک یا مؤسسه‌ای نمی‌گردید که سود بانکی بیشتری بدهد تا پس‌اندازتان را در آن دپو کنید و هر ماه، با خیال نسبتا آسوده سودش را بگیرید. وقتی در کنار دغدغه کارآفرینی، دغدغه اعتقادی هم داشته باشید، کار بالا می‌گیرد و این دو دل‌مشغولی، از خواب و خوراک می‌اندازدتان تا طرحی نو دراندازید و جریان جدیدی را رقم بزنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جریانی که چند سالی است دغدغه چند تا از بروبچه های فارغ التحصیل دانشگاه تهران شده است و حالا آنان کسب و کار متفاوتی راه انداخته اند که سودش، بیشتر از همه به جیب و زندگی مردم می رود.

این گزارش، روایتی از بروبچه های زنجیره تامین غذایی «ازکی» است که برای تهیه طعام پاک و پاکیزه از سراسر کشور و رساندن آن به دست تهرانی‌های گرفتار در دود و آلودگی، با سرمایه شخصی به میدان عمل آمدند و «یا علی» گفتند و دوست دارند سفره های مردم را پر کنند از خوراکی های پاک تر از حلال.

 

«رضا مقدم» در گفت و گو با فارس پلاس از کسب و کار متفاوت شان می گوید.

بین این همه راه برای کسب و کار، این ایده چه طور به ذهنتان آمد؟

ما چندتا از دانشجویان فارغ‌التحصیل بسیجی دانشگاه تهران هستیم که دغدغه مشترکی در زمینه طعام ازکی داشتیم و تلاش کردیم در یک حرکت استارت‌آپی، به این دغدغه بپردازیم. ما دو هدف اصلی داشتیم. اول اینکه می‌خواستیم غذای طیب یا ازکی به دست مردم جامعه برسد، یعنی غذایی که استاندارد آن یک لایه عمیق‌تر از «حلال» است. در آیه 19 سوره کهف، آمده که «اَزکی طعاماً» تهیه کنید و در تهیه آن هم دقت کنید. طبق تفاسیر گوناگونی که ذیل این آیه آمده، دانستیم غذایی ازکی است که تهیه‌کنندگان آن اهل ایمان باشند، اهل خمس و زکات باشند و مال‌شان پاک باشد. هدف دوم، تقویت جریان خمس و زکات در کشور بود. با توجه به اینکه اقلام خوراکی حدود 30 درصد از هزینه‌های خانوار را به خود اختصاص می‌دهند، اعتقاد داریم که اگر از افراد مؤمن که مسائل شرعی را رعایت می‌کنند، خرید کنیم، پول‌مان، تقویت‌کننده این جریان خواهد شد.

همان‌طور که پول ما می‌تواند جریان‌های دیگر را تقویت کند. از این اتفاق‌ها زیاد در کشور می‌افتد؛ یعنی مردم مسلمان ایران، متأسفانه گاهی پول‌شان را به بنگاه‌ها و جوامعی می‌دهند که نمی‌شناسند؛ ناگهان می‌بینیم یک جای کشور، زمین خورد. اعتقاد ما این است که بر اساس روابط علی و معلولی، کوچک‌ترین کار ما در کل جهان اثرگذار است. بنابراین تصمیم گرفتیم به سهم خودمان، کاری برای بازار خورد و خوراک مسلمانان انجام دهیم و بر مبنای دستور قرآن که «طعام ازکی» را به عنوان خوراک پاکیزه تر از حلال معرفی کرده، زنجیره تامین غذایی «ازکی» شکل گرفت.

چطور برای انسجام کارتان برنامه ریزی کردید؟

حدود 6 ماه در مورد ابعاد و جزئیات این کار، مطالعه کردیم. به موازات این مطالعات، به دنبال تأمین‌کنندگانی بودیم که معیارهای موردنظر ما را داشته باشند. با پرس و جو از افرادی که مورداعتمادمان بودند و سالیان طولانی از افراد خاصی (که ویژگی‌های فرد مؤمن را دارند) خرید می‌کردند، تأمین‌کنندگان را یافتیم. با سرمایه شخصی اندک و یک محیط اجاره‌ای کوچک کار را شروع کردیم. ابتدا تبلیغ حدود 20 قلم خوراکی فاسدنشدنی را در یک کانال تلگرامی قرار دادیم. خود به خود و با تبلیغ زبان به زبان، ازکی در جامعه شناخته‌تر شد و توسعه پیدا کرد.

در زنجیره تأمین ازکی، از تولیدکننده محصولات تا تیم اجرایی و حتی پیک تحویل کالا، تمام افراد این زنجیره، مؤمن و متدین هستند.

تا کنون، چنین سیستمی برای تأمین خوراک ازکی وجود نداشته است. مثلا قبلا علما توصیه می‌کردند که گوشت را از فلان قصاب بخرید، نان را از فلان نانوا بخرید و...؛ حتی مدت‌ها گرسنگی می‌کشیدند و صبر می‌کردند که از شخصی گندم بگیرند که زکاتش را می‌داده است. اما سیستماتیک نبود و اگر کسی در شرایط سخت قرار می‌گرفت ناچار می‌شد از فرد دیگری، مایحتاج خانواده‌اش را تأمین کند.

 

 

ازکی الان در چه نقطه‌ای قرار دارد؟

ازکی الان به نقطه‌ای رسیده که 4-5 نفر (پیک، مسئول ثبت سفارش، مدیر اجرایی و...) رزق‌شان را از آن تأمین می‌کنند. در ابتدای کار فقط کالای فاسدنشدنی تأمین می‌کردیم، الان کالاهای فاسدشدنی هم داریم.

تا پارسال، تحویل در محل برای سفارش‌های بیش از 50 هزار تومان، رایگان بود. اما چون سفارش‌ها خیلی بالا رفت و از نظر هزینه‌های لجستیکی، بار زیادی به مجموعه اعمال می‌کرد، ناچار شدیم، این رقم را به 100 هزار تومان در هر سفارش، افزایش بدهیم.

هدف‌مان این بود که افراد، سفارش‌های خود را یکپارچه کنند و اقلامی را که در آینده نزدیک نیاز دارند، به صورت یک‌جا سفارش بدهند تا پیک مدام به یک آدرس بسته نبرد. این یعنی بهینه‌سازی هزینه‌های لجستیکی!

 

از استقبال مردم راضی هستید؟ چطور خودتان و کارتان را به علاقمندان معرفی می کنید؟

اوایل، روال کار این‌طور بود که یک روز در هفته سفارش‌ها را جمع می‌کردیم و یک یا دو روز در هفته، اجناس را توزیع می‌کردیم. سفارش‌گیرنده و تحویل‌دهنده کالا هم یک نفر بود. بعد که سفارش‌ها بیشتر شد، نیرو اضافه کردیم. به مرور سرعت تحویل بالا رفت و الان در نقطه‌ای هستیم که اگر سفارش، قبل از ساعت 13 ثبت شود، در همان روز، کالا را تحویل می‌دهیم.

البته در حال حاضر، توزیع گوشت، فقط روزهای 5شنبه انجام می‌شود که به دلیل حجم بالای سفارش‌ها قصد داریم یک روز دیگر هفته را هم برای تحویل گوشت در نظر بگیریم (یعنی مجموعا دو روز در هفته). این افزایش نیرو و سرعت تحویل سفارش‌ها، صرفا به دلیل استقبال مردم بوده است.

از طرفی افراد زیادی با ما تماس می‌گیرند و مایلند در ازکی سرمایه‌گذاری کنند، اما چون بخش اجرایی این مسأله بسیار مشکل است و اول باید خودمان از زیر و بم کار بیرون بیاییم تا به نقطه‌ای برسیم که بتوانیم سرمایه‌های کوچک مردمی را جذب کنیم، فعلا تمام این پیشنهادها را رد کرده‌ایم. این هم یکی از ابعاد استقبال مردمی است.

 

تأمین و توزیع گوشت که به سرعت فاسد می شود باید مشکل‌تر از اقلام دیگر باشد. این‌طور نیست؟

بله. ما بعد از ارائه کالاهای فاسدنشدنی، به سمتی رفتیم که الان گوشت هم توزیع می‌کنیم که یک پروژه سنگین بود. در مورد گوشت، شرایط و ویژگی‌های خاصی را در نظر داشتیم. تأمین‌کننده‌ای که گوشت را از او می‌خریم، فرد بسیار مؤمنی است و تمام 33 غده حرام گوشت گوسفند را (که بیش از 1 کیلوگرم وزن دارد) خارج می‌کند؛ در حالی که بسیاری از فروشندگان، این کار را نمی‌کنند و بیشتر مردم هم این غده‌ها را نمی‌شناسند.

 

چطور تأمین‌کنندگانی را با ویژگی‌هایی که مد نظر دارید، پیدا می‌کنید؟

شاید روزانه 7 تا 10 فرد یا مجموعه مراجعه می‌کنند تا جزو تأمین‌کنندگان ما قرار بگیرند. ما این افراد را نمی‌پذیریم، چون شناختی نسبت به آنها نداریم. ما بیشتر به معرف‌ها نگاه می‌کنیم. باید یکی دو معرف شناخته‌شده و مورداعتماد، تأمین‌کنندگان را تأیید کنند.

برای تأمین مربا و ترشی‌ها، به مساجد و پایگاه‌های مذهبی می‌رویم و از زنان سرپرست خانوار که مورد تأیید باشند و این محصولات را به صورت باکیفیت تهیه کنند، می‌خریم تا به اقتصاد مقاومتی هم کمک کرده باشیم.

معیارهایی که داریم، کمی کار ما را سخت می‌کند، چون ریا خیلی اتفاق می‌افتد، ممکن است قیمت هم کمی بالا برود؛ از آن‌طرف بار سنگینی بر دوش مجموعه ازکی قرار دارد، چون ادعا می‌کنیم طعام ازکی ارائه می‌دهیم و افراد زیادی فقط به همین دلیل، از ما خرید می‌کنند. حال اگر ذره‌ای از یکی از دویست سیصد قلم خوراک ازکی، مشکلی داشته باشد، ما در آخرت مسئول هستیم. اما این مسأله را به جان می‌خریم، تا چنین سیستمی راه بیفتد. نباید به این دلیل که ممکن است اشکالاتی در کار یا محصولات باشد، قید این سیستم را بزنیم، باید کار را جلو ببریم و اشکالات را هم رفع کنیم.

 

در  زمینه کاری شما، فروشگاه های سوپرمارکتی آنلاین هم وجود دارند. غیر از نوع تهیه کالا، ویژگی متمایزکننده شما در این بازار نسبت به رقبایتان چیست؟

ما اگر حتی بعد از چند بار خرید، متوجه شویم تأمین‌کننده، ویژگی‌های موردنظرمان را نداشته یا محصول باکیفیت ارائه نداده، با او قطع همکاری می‌کنیم؛ با تک تک سفارش‌دهندگان آن محصول تماس می‌گیریم و از آنها پوزش می‌طلبیم؛ آنها هم اگر مایل باشند محصول را مرجوع می‌کنند و هزینه‌اش را پس می‌گیرند. ما اصلا «جنس فروخته‌شده، پس گرفته نمی‌شود» نداریم؛ حتی اگر مشتری از ما گوشت بخرد، مقداری از آن را هم استفاده کند، اما راضی نباشد، پس می‌گیریم و هزینه‌اش را به او برمی‌گردانیم.

 

چشم‌اندازی که برای ازکی تعریف کرده‌اید، چیست؟

در نظر داریم در آینده نزدیک در مناطق 22گانه تهران، انبارهایی (به منظور کاهش هزینه‌های لجستیکی و سرعت تحویل) داشته باشیم، که نیازمند تزریق سرمایه است؛ اما چشم‌انداز ما کار در سطح بین‌المللی است. «حلال»، طرح بسیار خوبی بود، که کار مسلمانان خارج از کشور را بسیار ساده می‌کرد. اگرچه حلال بودن گوشت و ذبح شرعی، شرایط مشخصی دارد و مسأله پیچیده‌ای نیست؛ اما طرح «حلال» پشتیبانی ترکیه، مالزی و چند کشور بزرگ و چند بنگاه و جریان اقتصادی اسلامی را داشت، تا پس از 20 سال جا افتاد. طرح «ازکی» از «حلال»، عمیق‌تر است؛ بنابراین قطعا راه‌اندازی آن در سطح بین‌المللی بسیار سخت‌تر است.

اما اگر این سیستم راه بیفتد، به نظرتان کار امام زمان (عج) ساده‌تر نمی‌شود؟ اگر این سیستم‌سازی‌ها (در همه عرصه‌ها اعم از آموزش، خوراک، پوشاک و...) انجام نشود، ایشان که بیایند باید از اول، همه کارها را خودشان انجام بدهند. ما چنین سیستم‌هایی در ذهن‌مان است. بزرگ فکر می‌کنیم، اما کوچک عمل می‌کنیم، ادعایی هم نداریم، اما امیدواریم بتوانیم کار را تا این حد توسعه بدهیم.

 

بازگشت به صفحه نخست گروه مجله فارس پلاس

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها

همشهری آنلاین: چقدر طول کشید که از پیرمرد شجاع و وفادار و بامزه «آپ/ بالا» خوشتان بیاید و با او همدلی کنید؟ نوازنده شکست‌خورده انیمیشن «روح» که در زندگی نتوانسته دنبال رؤیای نوازندگی‌اش برود و تازه پس از مرگ در عالم ارواح شجاعت لازم را برای تغییر زندگی‌اش به دست می‌آورد، چقدر شما را به خطر کردن و پی رؤیاهای‌تان رفتن ترغیب کرده؟همین اواخر، انیمیشن معمولی «لئو» چقدر دیده شد و پیام ساده و عملی‌اش که ماهی را هروقت از آب بگیری تازه است، به دل‌ها نشست. ۸ انیمیشنی که در ادامه معرفی شده بخشی از خاطره چند نسل از دنیای انیمیشن است.

شرک (۲۰۰۱)

کارگردان: اندرو آدامسون و ویکی جنسون

محصول: امریکا

یک شخصیت چطور وارد فرهنگ عامه ــ آن‌هم نه فقط فرهنگ عامه کشور سازنده بلکه فرهنگ عامه بسیاری از مردم در سرتاسر جهان ــ می‌شود، پاسخش شرک است. اگر شما کسی را به شرک تشبیه کنید بلافاصله مخاطب شما متوجه می‌شود که منظور شما چیست. شرک و دیگر شخصیت‌های این انیمیشن دیدنی خیلی زود جای خود را در میان شخصیت‌های ماندگار انیمیشن باز کردند. بچه‌ها و بزرگ‌ترها به سرعت عاشق این موجود سبز گنده بداخلاق، اما مهربان و شجاع شدند و حالا سال‌هاست که تماشاگر دنباله‌های آن هستند. حتی اگر دیگر انیمیشنی از شرک تولید نشود، شرک همیشه به حیات خود ادامه می‌دهد.

شرکت هیولاها (۲۰۰۱)

کارگردان: پیتر داکتر

محصول: امریکا

در مانستروپولیس، هیولاها با ترساندن بچه‌ها از صدای جیغ آن‌ها انرژی تولید می‌کنند. اما کارخانه تولیدکننده جیغ بچه با مشکل تامین انرژی روبه‌رو است، چون کودکان دیگر مثل سابق نمی‌ترسند. هیولاها از هر گونه تماس با بچه‌ها مطلقا منع شده‌اند، اما سالی و مایک، دو هیولای متخصص ترساندن بچه‌ها، در اثر اشتباهی وارد دنیای بچه‌ها می‌شوند و همه‌چیز به هم می‌ریزد. در این بین سالی و مایک کشف می‌کنند که صدای خنده کودکان انرژی بیشتری تولید می‌کند. کمتر انیمیشنی به اندازه «شرکت هیولاها» در ترغیب آدم‌ها در مواجهه با ترس‌های‌شان که علت و اساس‌شان را هم نمی‌دانند موفق بوده است.

عصر یخبندان (۲۰۰۲)

کارگردان: کریس وج

محصول: امریکا

حتی اگر فرنچایز «عصر یخبندان» را هم ندیده باشید، احتمالا آن سنجابی را که با چنگ و دندان برای حفظ دانه بلوطش خودش را به آب‌وآتش می‌زند و بلاهای زیادی سر خودش و دنیای اطرافش می‌آورد دیده‌اید. یکی دیگر از انیمیشن‌های ماندگار سال‌های آغازین هزار سوم میلادی که تا همین امروز خاطره خوش آن در ذهن تماشاگرانش باقی مانده، «عصر یخبندان» است. داستانی درباره دوستی، مدارا، پذیرش تفاوت‌ها و در عین حال احترام به محیط زیست با شخصیت‌های دوست‌داشتنی‌ای مثل مندی و سید که زوج ناجور اما جدانشدنی‌ای هستند. درامی جاده‌ای، اکشن و ماجراجویی که شوخی‌های بامزه‌اش به حفظ قوام و انسجامش کمک زیادی کرده.

در جست‌وجوی نمو (۲۰۰۳)

کارگردان: اندرو استنتون و لی آنکریچ

محصول: امریکا

درونمایه جست‌وجو در اغلب انیمیشن‌ها قابل تشخیص است. انگار از روز اول که قرار بر پا گرفتن صنعت انیمیشن بوده، طالع شخصیت‌های انیمیشن را با جست‌وجو و سفر نوشته‌اند. سه مرحله کلی سفر قهرمان که به «جدایی» (سفر به دنیای ناشناخته‌ها)، «تشرف» (ماجراجویی در دنیای ناشناخته‌ها) و «بازگشت» (برگشت به دنیای عادی) قابل تقسیم است در این انیمیشن و بسیاری انیمیشن‌های دیگر کاملا رعایت شده. اینجا سفر درونی با سفر بیرونی هم‌راستا و هم‌زمان شده و تماشاگر راحت‌تر می‌تواند تاثیر سفر در پخته شدن خام را دریابد. فیلم اکرانی بسیار موفق داشت و این موفقیت با ساخت دنباله «در جست‌وجوی دوری» تدوام یافت.

کورالاین (۲۰۰۹)

کارگردان: هنری سلیک

محصول: امریکا

انیمیشن استاپ موشن را اصولا گرم و گیراتر از انیمیشن دوبعدی و سه‌بعدی می‌دانید یا نه؟ اگر فکر می‌کنید استاپ موشن فضایی صمیمی و دوستانه دارد، «کورالاین» حسابی غافلگیرتان می‌کند. اگر فکر می‌کنید که استاپ موشن اصولا فاقد صمیمت و جذابیت انیمیشن‌های دوبعدی و سه‌بعدی است، باز هم «کورالاین» شما را متحیر می‌کند. شاید اگر تیتراژ این انیمیشن جذاب را نبینید، حدس بزنید که کارگردانش تیم برتون است که البته فانتزی‌هایش تاریک‌تر و دلهره‌آورتر شده. «کورالاین» پاسخ به پرسشی کنجکاوی‌برانگیز ولی در عین حال ترسناک است که هر آدمی در بچگی با آن مواجه شده: اگر پدر و مادر آدم جوری دیگری بودند، چه می‌شد؟

مری و مکس (۲۰۰۹)

کارگردان: آدام اِلیوت

محصول: امریکا

مری و مکس، دو آدم با دنیایی فاصله میان‌شان، دوست مکاتبه‌ای هستند. مری که در استرالیا زندگی می‌کند و خانواده‌ای ازهم‌پاشیده دارد در هشت‌سالگی از سر اتفاق شروع به نامه‌نگاری می‌کند با مکس چهل‌وچهارساله چاق و مشکل‌دار در روابط اجتماعی. رابطه این دو به تدریج عمیق‌تر می‌شود و مثل هر رابطه دوستانه دیگری به مشکل می‌خورد. مری و مکس مستعدند که به تیره‌روزی‌های زندگی با شدت و حدت واکنش نشان دهند و همین ویژگی هم هست که برای تماشاگر ملموس‌شان می‌کند. انیمیشنی ماندگار با تکنیک استاپ موشن.

انومالیزا (۲۰۱۵)

کارگردان: چارلی کافمن و دوک جانسون

محصول: امریکا

مردی میان‌سال به نام مایکل که متخصص خدمات مشتریان است برای سخنرانی در کنفرانسی وارد هتل فرگولی می‌شود. هتل فرگولی در ظاهر هیچ شباهتی به هتل اوِرلوک فیلم «درخشش» (۱۹۸۰) استنلی کوبریک ندارد که ساکنانش را به انزوا می‌کشاند، روح‌شان را با سیاهی تغذیه می‌کند و دست آخر باعث جنون‌شان می‌شود. در واقع فرگولی برای مایکل به مراتب بدتر از اورلوک است. در این هتل است که مایکل با خودش و زندگی پوچ و بی‌روحش مواجه می‌شود. این انیمیشن که با تکنیک استاپ موشن ساخته شده همان روح فیلمنامه مشهور «درخشش ابدی یک ذهن پاک» را دارد؛ غمگین و دریغ‌خوار که با سردی رئالیستی‌اش برگشت‌ناپذیر بودن زندگی را توی گوش مخاطب می‌زند و خوشبختانه پایانی نسبتا خوش دارد.

لاکپشت قرمز (۲۰۱۶)

کارگردان: مایکل دودوک دی ویت

محصول: فرانسه و ژاپن

اگر در انیمیشن دنبال آواز و حرکات موزون و دیالوگ‌های بامزه هستید، این انیمیشن به هیچ وجه مناسب شما نیست. این انیمیشن بی‌کلام است و صدای طبیعت و موسیقی گوش‌نواز راوی آن. مردی که با جریان آب به جزیره‌ای متروک و دورافتاده آورده شده، تصمیم می‌گیرد با قایقی از جزیره بگریزد، اما لاکپشت قرمز عظیم‌الجثه‌ای بزرگ‌ترین مانع بر سر راه او برای رهایی است. مرد برای بازگشت به اجتماع و خلاصی از طبیعت هرچه در توان دارد رو می‌کند، ما خلاصی واقعی او در صلحی است که با طبیعت نصیبش می‌شود. «لاکپشت قرمز» تماشاگرش را به فکر می‌اندازد که زندگی در طبیعت چه بهایی دارد.

کد خبر 848659 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کارتون مجله انیمیشن پویا نمایی - انیمیشن

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا
  • طرز تهیه سوپ گوشت و هویج؛ یک سوپ متفاوت و مقوی (فیلم)
  • حمایت متفاوت دانشجویان فرانسوی از غزه | ببینید
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • ایستادن
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد